Ajutor de Urgenta

Pene Laura Gabriela

Pene Laura14 iunie 2017
 
Pene Laura Gabriela este o fata in varsta de 12 ani, care, la numai doua luni, a fost diagnosticata cu meningita si a intrat in coma profunda pentru cateva zile. Neoxigenarea creierului a produs leziuni cerebrale grave, primind ulterior diagnosticul de paralizie cerebrala sindrom piramido-extrapiramidal si tetrapareza spastica.

Dupa multi ani de exercitii de recuperare, Laura s-a dezvoltat cognitiv foarte mult, dar nu a avut o evolutie la fel de buna si din punctul de vedere al aparatului locomotor, de aceea medicii specialisti recomanda continuarea sedintelor de kinetoterapie, logopedie, terapie ocupationala, psiho-pedagogie.

Neagu Florian Irinel

Poza13 aprilie 2017
 
Neagu Florian Irinel este un baietel in varsta de 4 ani si 8 luni care a fost diagnosticat, inca de la nastere, cu o malformatie genitala grava a uretrei. In ciuda eforturilor depuse in toti acesti ani la noi in tara, medicii nu au reusit sa imbunatateasca semnificativ starea lui de sanatate.

Citește mai departe...

Saftoiu Gabriela

Gabriela06 aprilie 2017

Gabriela este o tânără în vârstă de 12 ani, care a fost diagnosticată încă de la naștere cu o boală care avea să-i afecteze întreaga copilarie și adolescența: hemagiom plan gigant.

Practic, afecțiunea presupune apariția la nivelul pielii a unor pete violacee care au o constituție plată, proeminentă, rotundă sau de forma pânzei de păianjen, cauzată de dilatarea vaselor de sânge.  

Bianca Zamfir

Bianca Zamfir13 februarie 2017

Bianca Zamfir este o fata in varsta de 15 ani care, in urma cu 7 ani, a fost diagnosticata cu diabet zaharat de tip I. Daca in primii 5 ani, evolutia bolii a fost relativ buna, in al saselea an valorile au crescut ingrijorator, Bianca ajungand sa isi administreze insulina de patru ori pe zi, la care se adaugau si cele 4 intepaturi pentru stabilirea glicemiei. Aceste valori au crescut atat de mult si pe un fond emotional puternic deoarece ea a fost afectata de moartea fratelui sau.